VLM gaat vanuit Deurne op Genève vliegen

deurnedeurnedeurneVLM Airlines vliegt vanaf 26 januari e.k. twee keer per dag vanuit Deurne naar Genève. Daarmee lijkt de doorstart van de Antwerpse luchthaven steeds meer een feit te worden. Eerder hebben ook Fly.be en Jetair al nieuwe initiatieven in Deurne opgezet.

De werken voor de ondertunneling van de Krijgsbaan zijn volop bezig en dat onderbouwt de expansieplannen van de luchtvaartmaatschappijen die de toekomst van de Antwerpse luchthaven steunen. Ook VLM Airlines dus dat destijds in 1993 al van start ging met de verbinding Antwerpen-London City. VLM Airlines heeft in al die jaren een heel eigen parcours gevlogen en spitste zich uiteindelijk toe op lease contracten en charterdiensten. De vloot aan Fokker 50 vliegtuigen werd ingezet voor tour operators, reisagenten, speciale evenementen, sporteams, incentives enz.

Na de overname van de maatschappij door het eigen management onder leiding van ceo Arthur White is het VLM er kennelijk om te doen opnieuw regelmatige verbindingen te gaan exploiteren. Een eerste initiatief wordt alvast Genève.

Vanaf 26 januari komt er een zowel in de vroege morgen als in de vroege vooravond een heen- en weervlucht naar Genève. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 19 december e.k.