Nieuws Antwerpen Voka brengt meer dan 1.000 ondernemers samen in Antwerpse Zoo

Voka brengt meer dan 1.000 ondernemers samen in Antwerpse Zoo

Voka brengt meer dan 1.000 ondernemers samen in Antwerpse Zoo

ANTWERPEN – Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland verzamelde opnieuw een duizendtal ondernemers, politici en uiteenlopende stakeholders in de Antwerpse ZOO voor het jaarlijkse Tuinfeest.

Op tal van manieren zorgde de Antwerps-Wase Kamer ervoor dat het grootste netwerkevenement van Antwerpen voor ondernemers zijn naam weer alle eer kon aandoen. Zo hielpen verschillende meetingpoints en een online matchingtool gasten vlot op weg naar interessante, waardevolle babbels en kon een aantal aanwezigen zelfs boeiende gesprekken voeren tijdens een exclusieve privérondrit per riksja doorheen de ZOO.

“De relatieve rust van de zomer geeft ondernemers de kans om even te reflecteren over de voorbije maanden, om dan met nieuwe energie en ideeën het najaar succesvol te kunnen invullen. Na al die jaren blijft het Tuinfeest van de Antwerps-Wase Kamer voor vele ondernemers een van de belangrijkste inspiratiemomenten in deze periode”,  stelt gedelegeerd bestuurder Luc Luwel van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland tevreden vast.

Made in Antwerpen stuurde een fotograaf naar de Antwerpse ZOO.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.