Nieuws Antwerpen Volta Ventures investeert 1,5 miljoen euro in SweepBright

Volta Ventures investeert 1,5 miljoen euro in SweepBright

Volta Ventures investeert 1,5 miljoen euro in SweepBright

SweepBright, de Belgische Property Tech applicatie die vastgoedmakelaars helpt bij het creëren, verdelen en opvolgen van vastgoedaanbiedingen, is op weg om een wereldspeler te worden. Volta Ventures gaat het bedrijf ondersteunen met een A-serie investering van 1,5 miljoen euro.

De Antwerpse start-up ontstond een klein jaar geleden uit een schets op een stukje papier. Stichters, Raphael Bochner en Yoram Speaker, zijn vastgoedondernemers met meer dan tien jaar ervaring in de vastgoedtechnologie en in de reclamesector in België, Frankrijk en Luxemburg.

Raphaël Bochner, medestichter en ceo SweepBright: “We zijn uiterst tevreden met de investering van Volta Ventures en met de ondersteuning die ze ons bieden. Dit is een grote stap na de initiële investering door de oprichters van Showpad, In The Pocket en Green Park Investment Partners.”

Vandaag heeft het bedrijf kantoren in Antwerpen en New York, werden de eerste klanten bediend in Australië en zijn er gesprekken aan de gang met grote wereldwijde vastgoednetwerken. In België hebben verschillende geavanceerde agentschappen zoals WeInvest het platform al in gebruik genomen.

SweepBright betekent voor vastgoedprofessionals een aanzienlijke tijdswinst bij het verzamelen en ordenen van alle gegevens over een eigendom zodat die snel en efficiënt kan aangeboden worden. Ter plaatse kunnen vastgoedmakelaars op hun smartphone een nieuw aanbod maken zodat het verkoopproces meteen kan starten. Hun vastgoedportefeuille kunnen ze zelfs onderweg beheren.

“Ik ben zeer onder de indruk van de ‘can do’ mentaliteit van Raphaël en Yoram en nog meer van de fantastische feedback die ik kreeg van de vastgoedmakelaars die ik contacteerde. Ik zag zelf hoeveel manueel werk er nog moet gebeuren om een pand te registreren. Ook de marktomvang trok ons aan. Wereldwijd zijn er miljoenen vastgoedprofessionals die smeken om een oplossing die hen helpt bij het verminderen van hun werkdruk”, zegt Frank Maene, managing partner Volta Ventures.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.