Nieuws Antwerpen Vorsselmans bekroond met Schrijnwerk Award 2019

Vorsselmans bekroond met Schrijnwerk Award 2019

Vorsselmans bekroond met Schrijnwerk Award 2019

WUUSTWEZEL – Een project van Vorsselmans uit Loenhout is bekroond met een Schrijnwerk Award in de categorie Aluminium. Dat gebeurde voor de realisatie van het hoofdkantoor van Cordeel in Temse. Ook in 2017 mocht het bedrijf al eens juichen in dezelfde categorie.

Naar jaarlijkse traditie vielen heel wat mooie projecten in de prijzen tijdens de uitreiking van de Schrijnwerk Awards. Zes winnaars, verspreid over verschillende categorieën mochten een felbegeerde Schrijnwerk Award mee naar huis nemen.

Het nieuwe hoofdkantoor van de algemene aannemer Cordeel bevindt zich op de site van De Zaat in Temse. Het gebouw overspant op 15 m hoogte het 60 m brede droogdok ter hoogte van de dokpoort van de oude Boelwerf met de Schelde. Met deze realisatie haalde aluminiumspecialist Vorsselmans de Schrijnwerk Award binnen.

Groep Vorsselmans is een toonaangevende specialist in aluminium ramen en gevels. We ontwerpen, installeren en monteren al meer dan 40 jaar ramen en complexe gevelconstructies van topkwaliteit. Sinds 2007 plaatsen we ook zonnepanelen op industriële en residentiële gebouwen

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.