Nieuws Antwerpen Waasland Automotive heropent Antwerpse Profile vestiging

Waasland Automotive heropent Antwerpse Profile vestiging

Waasland Automotive heropent Antwerpse Profile vestiging

ANTWERPEN/BEVEREN – De Waasland Automotive Group heeft in samenwerking met Autoglas Kurt en Bert Redant officieel hun vernieuwde Profile vestiging aan de Vosseschijn in Antwerpen geopend. In aanwezigheid van Ludo Van Campenhout, Schepen van Antwerpen, en Matthijs Verhaar, ceo Profile Car & Tyreservice BeNe verwelkomden ze maar liefst 200 gasten uit de bedrijfswereld voor een blik achter de schermen.

In hun vernieuwde Profile vestiging ontvangt de Waasland Automotive Group de allesomvattende autoservice voor zowel de particuliere als professionele klant. Naast de klassieke Profile banden- en onderhoudsformules wordt met medewerking van verschillende partners een allesomvattende autoservice geboden.

“Dankzij onze partner Autoglas Kurt kunnen we ook glasdiensten aanbieden. Niet enkel personenwagens zijn bij ons welkom, maar in samenwerking met Bert Redant verwelkomen we ook trucks”, aldus Matthijs Verhaar, ceo Profile Car & Tyreservice BeNe. Voor de Waasland Automotive Group is deze vestiging een belangrijke meerwaarde. Ze werden recent door Fleet Partner verkozen tot Fleet dealer 2019.

Waasland Automotive, met vestigingen in Beveren-Waas en Sint-Niklaas, is een verdeler van de merken Ford en Mazda in het Waasland. De vestiging in Beveren-Waas is één van de 16 unieke FordStores, een uniek concept in Europa. Deze merken worden gecombineerd met de service van het bandencentrum Profile Tyrecenter, een carrosserie en een auto-accessoiresshop.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.