Nieuws Antwerpen Walls Vastgoedmakelaars gaat samen met Linkeroever Woningbureau

Walls Vastgoedmakelaars gaat samen met Linkeroever Woningbureau

Walls Vastgoedmakelaars gaat samen met Linkeroever Woningbureau

Het Antwerpse vastgoedbedrijf Walls Vastgoedmakelaars en Linkeroever Woningbureau gaan samen. Daarmee slaat de vastgoedmakelaar als het ware een brug over de Schelde, richting linkeroever. Ongetwijfeld in afwachting van de voltooiing van de Oosterweelverbinding.. Maar alle gekheid op een stokje: op deze manier worden linker- en rechteroever dichter bij elkaar gebracht, zowel voor kopers, verkopers, huurders en verhuurders.

Volgens gedelegeerd bestuurder Yves Heylen wordt het een krachtige samenwerking: “Het nieuwe Linkeroever & Waasland-kantoor bundelt meer dan 50 jaar lokale ervaring in het stadsdeel, met de marketingexpertise en uitgebreide klantenportefeuille van Walls Vastgoedmakelaars.” Op deze manier, zegt Sebastian Rubin, worden de sterktes van beide kantoren met elkaar gecombineerd.

Volgens Walls Vastgoedmakelaars vinden er momenteel veel positieve ontwikkelingen plaatsvinden op Linkeroever. Het masterplan voor Sint-Anneke Plage en de Middenvijver, de mobiliteitsveranderingen rond de Oosterweelverbinding, de opleving van de nieuwe wijk Regatta. “Deze stadsbuurt is lang onderbelicht gebleven” zegt Walls Vastgoedmakelaars, “maar de stad Antwerpen zet zich hard in om, net zoals in Parijs met de Seine en Londen met de Theems, de linker- en rechteroever even belangrijk te maken.

De nieuwe ‘brug’ over de Schelde is een grensverleggende stap voor de lokale vastgoedsector. Walls Vastgoedmakelaars is al vijftien jaar actief in het hart van Antwerpen en bundelt het residentiële en commerciële aanbod op beide oevers in één portefeuille.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.