Nieuws Antwerpen Walter Van Mechelen maritieme manager van het jaar

Walter Van Mechelen maritieme manager van het jaar

Walter Van Mechelen maritieme manager van het jaar

De leden van ESPA (Vlaamse Vereniging van Maritieme en Logistieke Journalisten en Publicisten) hebben unaniem beslist Walter Van Mechelen, voorzitter van Alfaport, te verkiezen tot Maritiem-Logistieke Manager van het Jaar 2014.

Alfaport is het platform van en voor ondernemingen en beroepsverenigingen uit de Antwerpse haven. Sedert 1 januari 2014 is Alfaport een onderdeel geworden van Voka Antwerpen – Waasland. Deze samenwerking heeft als doel de contacten met de economische en politieke wereld doeltreffender te laten verlopen en meer en beter te wegen op het beleid.

Walter Van Mechelen is de architect van deze samenwerking en heeft hiermee “een historische stap gezet in een nog meer geprofessionaliseerde werking van Alfaport en de belangengroepen die onder de koepel van Alfaport vallen,” aldus ESPA.

De uitreiking van de Award zal op een latere datum in het najaar plaats vinden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.