Nieuws Antwerpen ‘Wat is jouw excuus’?

‘Wat is jouw excuus’?

‘Wat is jouw excuus’?

We hadden het er enkele dagen geleden al eens over: de weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens. Heel wat voornemens die worden gemaakt in het begin van het jaar blijven dode letter. Daarom is het niet slecht om je te laten bijstaan door een coach om de goede voornemens niet te laten verpieteren.

In februari verschijnt er alvast een nieuw boek om je daar bij te helpen. Volhouden tot februari is dus de boodschap. Dan kan het boek je tegen die tijd misschien wat inzakkende ambitie nieuw leven inblazen.

Het boek heet: ‘Wat is jouw excuus. Stop met uitvluchten en start een sportief leven’ van de auteurs Greet Van Opstal en Max Icardi.

Uitvluchten om niet te moeten sporten, zijn er in alle kleuren en maten. Enkele van de meest voorkomende zijn: ‘Ik moet de kinderen van school halen.’ of ‘Ik heb pijn.’

Een ellenlange lijst aan excuses om niet te beginnen met die looptraining of om niet naar de groepsles te gaan. Welk uitvluchttype ben jij? Het drukdrukdruk- type? De zetelhanger? Of het hopeloze geval?

Dit boek helpt je om op zoek te gaan naar de uitvlucht die helemaal bij jou past. Je vindt de manier om er komaf mee te maken. Zo kun je kiezen voor een actief en gezond leven. Of toch alleszins doen alsof!

Max Icardi  is ‘de sportcoach op het witte paard. De Italiaanse redder in nood voor vele onsportieve klanten’.

Greet Van Opstal is ‘uitvluchtspecialiste’, afgestudeerd in het vakgebied sport en beweging. Ze haat balsporten door slechte ervaring op de middelbare school.

Greet en Max zijn sportondernemers en willen jou in beweging brengen. Naast samenwerken, leven ze ook samen en delen ze twee kinderen. Ideale mix voor duizenden uitvluchten.

Het boek verschijnt bij uitgeverij Horizon.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.