Nieuws Antwerpen Wat u allemaal moet weten over autofinanciering (…maar nooit durfde vragen)

Wat u allemaal moet weten over autofinanciering (…maar nooit durfde vragen)

Wat u allemaal moet weten over autofinanciering (…maar nooit durfde vragen)

Mobiliteit en het zoeken naar aangepaste en creatieve oplossingen is meer dan ooit nodig. Dat beseffen ook de autodealers. Daarom wordt er op de locatie van Mercedes-Benz in de Plantijn- Moretuslei in Antwerpen op 27 en 28 september een avond georganiseerd rond de auto en wat een ondernemer daarover allemaal moet weten.

Autokosten zijn een belangrijke kost voor bedrijven. De leasewagen of ‘salariswagen’, die de afgelopen vijftien jaar een spectaculaire groei heeft gekend als middel om werknemers een fiscaal gunstigere beloning te geven ligt al een hele tijd onder vuur. Het is dus goed om vooruit te kijken, en te zien wat er eventueel allemaal mogelijk is in het ‘post-leasewagentijdperk’.

Tijdens de twee avonden komen er sprekers aan bod van Mercedes-Benz en van Executive Car Lease & Renting, maar ook van Stremersch Accountants & Financial Advisors, die u zullen meenemen op een geleide wandeling door het bos van de autokosten, en van Accuro Independent Private Bankers die het zullen hebben over financiële dienstverlening  ‘nieuwe stijl’. Er zal ook dieper worden ingegaan op de vraag hoe u uw wagenpark efficiënter kan beheren en financieren. De avond wordt telkens afgesloten met een netwerkreceptie waar u ook vragen kan stellen aan de sprekers.  

Iedere ondernemer, vrije beroeper en bedrijfsleider is welkom. U kan zich inschrijven via org ons een mailtje via gerry.vanwouwe@daimler.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.