Nieuws Antwerpen Water l’eau gaat kranen van Watermark verdelen

Water l’eau gaat kranen van Watermark verdelen

Water l’eau gaat kranen van Watermark verdelen

Water l’eau, het upmarket merk van waterkranen en -accessoires, gaat een samenwerking aan met Watermark, het Amerikaanse merk van handgemaakte kranen en dito accessoires. De Antwerpse badkamerspecialist verdeelt de producten van dit merk exclusief voor België en verkoopt ze ook in haar boetiek aan de Napoleonkaai. “We zijn er trots op dat we de kranen  van dit merk exclusief kunnen verdelen” zegt Bram Lenders van Water l’eau. “Net als Water ‘leau is Watermark een familiebedrijf dat vakmanschap hoog in het vaandel draagt”.

Watermark is een toonaangevende producent van exclusieve kranen, ambachtelijk vervaardigd in Brooklyn, New York. Wat de producten uniek maakt zijn de specifieke, tijdloze design en de ruime keuze aan finishes van het gamma. je vindt de kranen van Watermark in sommige van de meest exclusieve hotelketens ter wereld, zoals Ritz-Carlton en Trump Park Avenue. Ook in exclusieve design-woningen vindt u de kranen terug.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.