Nieuws Antwerpen Webplatform ‘WorkForMe’ brengt aannemers met elkaar in contact

Webplatform ‘WorkForMe’ brengt aannemers met elkaar in contact

Webplatform ‘WorkForMe’ brengt aannemers met elkaar in contact

Aannemers hebben soms moeite om de juiste onderaannemer te vinden. Dat kan dan gaan om een vaste of om een vervangende onderaannemer. Voor hen is de nieuwe website http://www.workforme.be ontworpen. Het is wel nodig om eerst te registreren op de website. Na het aanmaken van een account, kunnen de aannemers er meteen een werkverzoek op plaatsen. Andere geregistreerde aannemers kunnen daar dan op reageren.

Het platform WorkForMe is opgericht door Tinne Claus. “Mijn partner is zelfstandig schrijnwerker met meer dan 15 jaar ervaring en een flink werktempo. De nood aan een extra kracht werd al snel noodzakelijk, maar bleek niet zo eenvoudig om te vinden. Hoe kan je er tenslotte op rekenen dat de persoon in kwestie voldoet aan jouw kwaliteitseisen.”

Het platform is enkel gericht op aannemers die in onderaanneming willen werken. “Indien een aannemer te veel werk heeft in bijvoorbeeld het plaatsen van binnendeuren kan hij dit werk plaatsen op het platform” zegt Tinne Claus.

De prijs van het werk spreken de aannemers onderling af. Na de uitvoering kunnen beide aannemers een beoordeling waarbij ze elkaar evalueren.

De loginkost is de eerste 3 maanden gratis, daarna betaalt de klant 35 euro excl btw per maand. Het platform werkt niet met een contract. Indien de aannemer geen gebruik meer wenst te maken van het platform, volstaat het om een mail te sturen.

De sectoren zijn heel uiteenlopend. Enkele voorbeelden: dakwerker, isolatietechnieker, tuincreatie, elektricien, enz.

De website heeft de bedoeling om een eerste contact te leggen tussen de aannemers. Nadien, als er een reactie is ontvangen verloopt de communicatie tussen de partijen rechtstreeks. Nadat het project is uitgevoerd kan er een beoordeling worden geplaatst op het platform.

Momenteel zijn er meer dan 50 aannemers geregistreerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.