Nieuws Welke soorten verzekeringen heeft u nodig voor uw bedrijf?

Welke soorten verzekeringen heeft u nodig voor uw bedrijf?

Welke soorten verzekeringen heeft u nodig voor uw bedrijf?

Als uw onderneming gegroeid is, zijn de risico’s wellicht meegegroeid. Bent u voldoende voorbereid op onverwachte gebeurtenissen?

Groei brengt heel wat met zich mee: een hogere omzet, meer klanten, meer bestellingen, meer personeel … en meer risico’s. Zijn uw verzekeringen meegegroeid? Tijd om even te controleren of u nog het juiste verzekeringsplan heeft. Er zijn drie soorten verzekeringen.

Verplicht: u kunt niet zonder

  • Eerste medewerker aangenomen? De arbeidsongevallenverzekering komt tussen in de ziektekosten verbonden aan een arbeidsongeval (ter plaatse of onderweg).
  • Een of meerdere voertuigen? De verzekering burgerrechtelijke aansprakelijkheid voertuigen dekt materiële en lichamelijke schade aan derden.
  • Is uw bedrijf toegankelijk voor publiek? De verzekering objectieve aansprakelijkheid vergoedt slachtoffers bij ontploffing of brand voor lichamelijk letsels en materiële schade.

Onmisbaar: om uzelf en uw bedrijf te beschermen

  • Denk ook aan uzelf: een ongevallenverzekering voor bedrijfsleiders dekt de financiële gevolgen van een beroeps- of persoonlijk ongeval 24 uur per dag, wereldwijd.
  • Ook als uw bedrijf niet toegankelijk is, kiest u best voor een brandverzekering die tussenkomt in geval van brand, waterschade, stormschade en dergelijke. Ook onmisbaar is de verzekering bedrijfsschade, die de financiële gevolgen vergoedt van een stopzetting of vertraging van uw activiteit na een schade die door uw brandverzekering wordt gedekt.

Geruststellend: om op twee oren te slapen

  • Een mooi voorbeeld van een geruststellende verzekering is een rechtsbijstandsverzekering die uw belangen verdedigt bij een conflict en tegemoetkomt in de bemiddelings- en verdedigingskosten, contractuele geschillen, enzovoort.
  • Verzeker ook uw vaste of mobiele draagbare apparatuur tegen diefstal en materiële schade. Overweeg ook om uw aansprakelijkheid in te dekken in geval van verlies of openbaarmaking van gegevens van derden tijdens een cyberaanval.

Klik hier en doe een check-up van uw professionele verzekeringen. In minder dan vijf minuten krijgt u een volledig overzicht van alle verzekeringen die essentieel zijn voor uw onderneming.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.