Nieuws Antwerpen Welkom op de Exportbeurs 2020

Welkom op de Exportbeurs 2020

Welkom op de Exportbeurs 2020

Als de coronamaatregelen het toelaten, worden 23, 24 en 25 juni opnieuw hoogdagen voor iedereen die met export bezig is. Naar tweejaarlijkse gewoonte houdt Flanders Investment & Trade (FIT) dan de Exportbeurs. Die belooft dit jaar groter dan ooit te worden, met de b2b-zone als een van de absolute blikvangers.

Vlaamse exporteurs, het voltallige netwerk van FIT, sectorfederaties, middenveldorganisaties, banken, kredietverzekeraars, logistieke spelers, noem maar op. Allemaal verzamelen ze in Paleis 1 in Brussel Expo voor een unieke beurs in Vlaanderen, met verschillende beursstanden, diverse seminaries en workshops.

Altijd de juiste expertise

Blikvanger is de b2b-zone met aftelklok, 100 tafels en evenveel landenexperts. FIT haalt al zijn Vlaamse Economische Vertegenwoordigers (VLEV’s) naar Vlaanderen. Zij beantwoorden dan alle concrete exportvragen.

“Welke ondernemerscultuur heerst er in dat land? Waar moet ik op letten wanneer ik daar zaken doe? Iedereen kan per dag ten rade gaan bij vier VLEV’s die alle kennis in huis hebben over het land dat ze vertegenwoordigen. Je ontdekt als het ware de hele wereld op één plek”, klinkt het bij de organisatie.

Op diezelfde plek kan u ook tal van dienstverleners aanspreken. Of u nu financieringsvragen heeft voor een grootbank of uw kredieten wil verzekeren omwille van een risico-investering. Lokale Kamers van Koophandel klaren douaneformaliteiten uit en ook luchtvaartmaatschappijen tekenen present.

Alle Vlaamse exportbedrijven zijn geraakt door het coronavirus. Net daarom wil Flanders Investment & Trade deze Exportbeurs organiseren, zodat ze optimaal hulp en advies krijgen als ze de draad terug kunnen oppikken. Als alles goed gaat: graag afspraak van 23 tot 25 juni in Paleis 1 in Brussel Expo. Inschrijven kan op www.exportbeurs.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.