Nieuws Antwerpen Wereldwinkel Antwerpen bezorgt milieuvriendelijk ten huize

Wereldwinkel Antwerpen bezorgt milieuvriendelijk ten huize

Wereldwinkel Antwerpen bezorgt milieuvriendelijk ten huize

logoOxfamWereldwinkels (1)De Antwerpse Oxfam-Wereldwinkel in de Minderbroedersrui is sinds kort met een milieuvriendelijke thuisbezorgingsdienst gestart: pakketten van minstens 150 € worden voortaan ook met de fiets geleverd. Logisch, want met een bestelwagen parkeren in de binnenstad, dicht genoeg bij het leveringsadres is geen sinecure. ‘We leveren voornamelijk aan horecazaken in de binnenstad. Het is niet onmiddellijk de bedoeling om ook aan particulieren te gaan leveren maar als zij pakketten van minstens 150 € bestellen dan doen we dat ook’ zegt coördinator Koen Speltincx. De geleverde producten zijn vooral koffie, wijn, chocolade, kortom de populaire produkten van de Wereldwinkel.

Het vervoermiddel is een bakfiets, maar het is de bedoeling om binnen afzienbare tijd een elektrisch aangedreven bakfiets in gebruik te gaan nemen. ‘De dienst slaat aan’, zegt Koen Speltincx, ‘we leveren op deze manier elke maandag’.

Horecaklanten van Wereldwinkel die met de fiets beleverd worden zijn o.m. Zeezicht op het Dageraadsplein, het vegetarische restaurant Greenway op de Groenplaats en reiscafé ViaVia in de Wolstraat.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.