Nieuws Antwerpen Werken en slapen onder hetzelfde dak

Werken en slapen onder hetzelfde dak

Werken en slapen onder hetzelfde dak

Antwerp Business Suites (ABS) aan de Reyndersstraat 30 is het business center dat al het langst bestaat in Antwerpen. Opgericht in 1980 door Anny Bormans (toen onder de naam ASI) biedt het diverse werkplekformules – van een voltijds tot een flexi of virtueel kantoor – én een uitgebreide faciliterende dienstverlening.

Voornamelijk buitenlandse bedrijven die vanuit Antwerpen de Benelux markt willen bewerken, vinden hun weg naar ABS. De trouwste klant doet al sinds 1992 een beroep op het business center. De dienstverlening gaat van administratie, verkoopondersteuning, vertaalwerk, tot PR/communicatie en persoonlijke begeleiding.
In al die jaren heeft Anny Bormans een breed zakelijk netwerk uitgebouwd dat ze ook open stelt voor haar klanten. Ze introduceert hen op de lokale markt met een Vlaamse insteek.

Filialen van bedrijven en zelfstandig ondernemers uit Nederland, het VK, Frankrijk en Duitsland voelen zich ‘thuis’ in ABS. De geboden service wordt op maat uitgewerkt waarbij de klant beslist hoeveel of hoe weinig hij van de dienstverlening wenst gebruik te maken. Dit principe is ook van toepassing op het huren van flex kantoorruimte waarbij de klant betaalt voor zijn effectieve aanwezigheid.

Voor een aantal onder hen is het ook een beetje ‘thuis’ komen. Sinds juni 2016 hebben Anny en haar dochter Lynsey Buckeridge, die als office manager actief is in het bedrijf, een bijkomende service ontplooid.
Achter de 19de eeuwse gevel is het business center met een viersterren hotelaccommodatie uitgebreid.

Dit hotel is modern en stijlvol ingericht met al het comfort dat de zakelijke bezoeker verwacht: gratis wifi in een beveiligd netwerk, airco, flatscreen-tv en nog veel meer.
Door de kleinschaligheid kan ABS een ongewoon niveau van service bieden. Bedrijven uit onze regio huren bv. alle faciliteiten om er gedurende enkele dagen een workshop, conferentie of een bijeenkomst van internationale vertegenwoordigers te organiseren.

Naast de meeting faciliteiten wordt de hotelaccommodatie inclusief ontbijt en lunches verzorgd: een exclusieve totaalformule in een quasi private sfeer. Toeristen kunnen ook in dit ‘gem-boetiek’ hotel terecht dat pal in het centrum is gelegen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.