Afbeelding7 CFO Tommy De Wit en CEO Robin Talboom. Foto jw

Werknemers Userfull klimmen letterlijk naar de top: “Reaching the next level together”

BOOM - Het IT-bedrijf Userfull bestaat dertig jaar. Om dit te vieren werden de werknemers voor een feestje uitgenodigd en werd in hun kantoorgebouw een klimmuur onthuld. CEO Robin Talboom zegt met zijn bedrijf letterlijk en figuurlijk naar de top te willen doorgroeien.

Klanten en bezoekers die het bedrijfspand van Userfull aan de Scherpenhoek 91 betreden zullen niet meteen verwachten om er ook met een klimmuur geconfronteerd te worden. Net voor het weekeinde werd een indoorklimmuur in hun kantoorgebouw geopend.

Omdat het jaarlijkse bedrijfsfeest door corona al enkele jaren niet meer kon doorgaan en omdat Userfull precies dertig jaar bestaat, wou de directie haar werknemers iets speciaals aanbieden.
De ruim dertig IT-ers kunnen tijdens hun werkuren even de stress verdrijven en zich aan een klimpartijtje wagen. Net voorbij de toegang naar de burelen werd tegen de wand een klimmuur gemonteerd die 7,5 hoog reikt.

Sportieve ontspanning

Omdat sporten ideaal is om van de intensieve geestelijke inspanning te bekomen, is buiten een volleybalnet en binnen een speelkast en pingpongtafel geïnstalleerd. In samenspraak met Celine Roels werd beslist om in de zaak nu ook een klimmuur te installeren.

“Medewerkers hebben aan elkaar naast fijne collega's ook mentoren die hen uitdagen en aanmoedigen om verder te ontwikkelen. Onze slogan ‘Reaching the next level together' vat het eigenlijk mooi samen”, zegt CEO Robin Talboom. “Dat we onze slogan nu ook letterlijk kunnen vertalen, leek me eerst een zot idee maar deze klimmuur is eigenlijk ook letterlijk waarvoor we staan.”

Ook voor afterwork

Tijdens het bedrijfsfeestje werd de muur ingeklommen door de teamleden waar blijkbaar ook enkele ervaren klimmers tussenzaten. Naast intern gebruik om even te ontspannen tijdens de werkdag, zal de muur ook beschikbaar zijn voor andere enthousiastelingen. Zo organiseert tijdens de zomermaanden Userfull afterworks waar naar hartenlust kan geklommen worden.