Nieuws Antwerpen Wibo-Trans stopt ermee

Wibo-Trans stopt ermee

Wibo-Trans stopt ermee

vereffeningMet de vereffening van Wibo-Trans uit Stekene houdt nog maar eens een transporteur het voor bekeken. De transportsector heeft het vandaag biezonder moeilijk. De “oneerlijke” concurrentie van veelal Oost-Europese maatschappijen en de mobiliteitsproblematiek wegen zwaar op de rentabiliteit van de bedrijven. Wibo-Trans is in dit opzicht kennelijk het zoveelste slachtoffer. Het bedrijf werd alvast niet overgenomen.

Wibo-Trans werd op het kantoor van notaris Annelies Verstraete in vereffening geplaatst. Er waren overigens geen passiva. De onderneming werkte dan wél twee jaar naeen met verlies. Het bedrijf werd daarmee per 30 september jl.opgedoekt.

Alhoewel het aantal faillissementen in België volgens het handelsinformatiekantoor Graydon duidelijk aan het afnemen is blijkt het Waasland in dit opzicht een verrassende negatieve uitzondering. De cijfers zijn wegens de relatief beperkte regionale schaalverhoudingen weliswaar nauwelijks vergelijkbaar maar ze zijn niettemin verontrustend.

Het lijstje van de recente falingen kun je vinden op www.madeinantwerpen.be.falingen

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.