Nieuws Antwerpen Wie volgt Bart Van Acker op als Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar?

Wie volgt Bart Van Acker op als Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar?

Wie volgt Bart Van Acker op als Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar?

Op 15 april 2021 is het zover. Dan maakt JCI District Antwerpen de nieuwe Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar bekend. Met een jaartje vertraging weten we dan wie Bart Van Acker van Quality by Design opvolgt. De winnaar strijdt mee in een spannende Vlaamse finale op 20 mei. Wij stellen de vier genomineerden die een gooi doen naar deze titel aan u voor.

Gert Van Cauwenbergh is de stuwende kracht achter familiebedrijf Fingo, een toonaangevende producent van zowel gewapende als voorgespannen betonweefsels. Ook in deze speciale tijden gaat het goed met Fingo en is het orderboek goed gevuld. Er is inde voorbije maanden met een extra frisse blik naar hun rekrutering gekeken en zo werden diverse knelpuntberoepen ingevuld. Een creatieve manier om naar profiel en te kijken, met het oog op een lange termijn samenwerking binnen het bedrijf werd hierbij gehanteerd.

De tweede kandidaat is Dieter Vander Velpen. Zijn architectuurbureau is gespecialiseerd in high-end residentiële projecten, met occasioneel een uitzondering voor speciale kantoor-of horecaprojecten. Naast de architectuur, neemt hij ook steeds het volledige interieurontwerp voor zijn rekening, tot en met de kleinste details, losse decoratie en kunst-advies. Het bureau is gevestigd in Antwerpen en New York, en werkt internationaal aan uitzonderlijke woningen, die steeds volgens het concept van ‘couture architectuur’ ontworpen worden 100% op maat van de klant.

Volgende in rij is Eline De Munck. Als voormalig tv-gezicht heeft Eline een grote visibiliteit. Ze vindt het dan ook haar verantwoordelijkheid om een rolmodel te zijn wat vrouwelijk ondernemen betreft! Odette Lunettes, haar onderneming samen met Bob Geraets, is een Antwerps brillenmerk dat ze heeft opgericht in 2015. Het is het best geprijsde merk op de markt gemaakt in West-Europa. Intussen telt Odette Lunettes ruim 400 verdelers in 16 landen en hebben ze een eigen flagship store op de drukste winkelstraat van België, de Meir. Daarnaast veroveren ze binnenkort nog andere steden in België. Deze locaties worden binnenkort bekend gemaakt.

Als laatste stellen we jullie graag Maarten Van Gool voor. Hij richtte in 2015 Fosbury & Sons op samen met Stijn Geeraerts. Als CEO staat hij aan de leiding van het bedrijf dat inmiddels zo’n 40 medewerkers telt. Met Fosbury & Sons wil hij een humane werkplek creëren voor medewerkers van zowel grote als kleine bedrijven. Naast werkplekken vind je in elke vestiging ook meeting en event spaces en een restaurant. Het verhaal begon met 1 vestiging in Antwerpen in 2016 en is sindsdien in volle expansie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.