Nieuws Antwerpen Wie wordt de volgende winnaar van Apps from Antwerp?

Wie wordt de volgende winnaar van Apps from Antwerp?

Wie wordt de volgende winnaar van Apps from Antwerp?

Nog tot en met vrijdag 30 juni kan iedereen stemmen voor zijn favoriete ’Apps from Antwerp-app’. Na een succesvolle editie vorig jaar, organiseert de stad Antwerpen de wedstrijd voor de tweede keer.

De 3 apps die in 2016 wonnen, zijn apps die de bedoeling hebben het leven in de stad aangenamer te maken. De winnaar was Give a Day, een buurtwebsite voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen en waarop iedereen zich kan aanmelden.

Gifts by Sir is een app waarmee je snel een geschikt cadeau kan vinden. Na het beantwoorden van enkele vragen zoekt de app een cadeaumatch bij een handelaar in je buurt.

De derde app brengt streetart op een interactieve manier in kaart.

Nu dingen 17 ontwikkelaars met hun digitaal idee naar de hoofdprijs: 20.000 euro én juridische of logistieke steun van de stad Antwerpen of één van de partnerbedrijven. De winnende ontwikkelaars krijgen drie maanden de tijd om hun app te realiseren. Ook de tweede en derde populairste app kunnen rekenen op een financieel duwtje in de rug: respectievelijk 15.000 euro en 10.000 euro. Daarnaast krijgt de top 8 ook ondersteuning op het vlak van marketing en/of juridische of logistieke ondersteuning.

Meer info en filmpjes over de ontwikkelaars-finalisten apps vind je op www.appsfromantwerp.be
Stemmen kan met een A-profiel via diezelfde website. Je hoeft geen inwoner van Antwerpen te zijn om een A-profiel te hebben. Iedereen kan dit aanmaken. Hoe je dit doet, vind je ook op die site. Wie stemt, maakt kans op een virtual reality bril of een tablet.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.