Nieuws Antwerpen Willy Naessens spoelt aan in Schoten: showroom en winkel voor zwembadafdeling

Willy Naessens spoelt aan in Schoten: showroom en winkel voor zwembadafdeling

Foto: Inge Kinnet

Willy Naessens spoelt aan in Schoten: showroom en winkel voor zwembadafdeling

SCHOTEN – De bekende West-Vlaamse ondernemer Willy Naessens heeft nu ook een vestiging in Schoten. Terwijl heel wat mensen momenteel wakker liggen van hun energiefactuur, blijkt het de zwembadbouwers verrassend voor de wind te gaan. Willy Naessens laat sterke groeicijfers optekenen.

De afdeling van het Naessens-imperium die zwembaden aanlegt in de hogere prijsklasse, zit in de lift. Ze bouwt 150 exemplaren per jaar en renoveert er daarnaast ook nog eens een 35-tal. Willy Naessens Swimming Pools nam onlangs een nieuwe hoofdzetel in gebruik in Oudenaarde. Daar worden alle zwembaden in nog betere omstandigheden voorbereid door eigen vaklui, mét hoogwaardige materialen.

“Willy Naessens wordt niet voor niets de referentie in de sector genoemd”, stelt Schotenaar Dirk De Cock, commercieel vertegenwoordiger “We leggen de lat dan ook hoog. Bij Willy Naessens kies je voor een totaalservice: van het uitdenken van het zwembadconcept over de fundering, het aanleggen van terrassen en het gebruiksklaar maken van de technische ruimte tot de bouw en het vullen van het afgewerkte bad.”

 

Groeicijfers

Dirk De Cock: “We tekenen elk project afzonderlijk uit, in nauw overleg met de klant. Ons intern studiebureau voorziet de nodige ondersteuning bij de technische uitwerking. Het resultaat is telkens hetzelfde: een zwembad zonder zorgen, of dat nu binnen of buiten ligt. Nazorg en service zijn voor ons sleutelbegrippen. Daar mag je op rekenen.”

Daarnaast zijn er in Overijse en sinds kort dus ook in Schoten zowel een showroom met winkel gevestigd. De vestiging in Schoten vind je in de kmo-zone Bloemendaal, tegen de vaart aan.

“Hier kan je je zwembadplannen in alle rust voor het eerst aftoetsen, maar ook onderhoudsproducten aankopen, bestelde wisselstukken afhalen en nieuwe zaken met eigen ogen zien en voelen. Want hoe makkelijk online-kopen ook werkt, je wil als klant toch weten hoe bijvoorbeeld zo’n zwembadrobot of stofzuiger er in het echt uitziet”, weet Dirk De Cock uit ervaring.

Willy Naessens heeft geen eigen bureautje in zijn Schotens filiaal, maar hij komt er wel geregeld over de vloer. “Net als zijn vele andere bedrijven, blijft Willy ook ons volgen met dezelfde betrokkenheid en passie”, spreekt Dirk De Cock met veel ontzag over zijn baas. “Die familiale benadering, ook van onze klanten, maakt Willy Naessens zo uniek. Wie vertrouwen in hem stelt en bij hem iets aankoopt, maakt deel uit van een warme kring en dat blijft onvoorwaardelijk zo. Wij laten onze klanten nooit in de steek.”

Willy Naessens Swimming Pools, Industriepark Brechtsebaan 16 in Schoten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.