Nieuws Antwerpen Wilrijk maakt kennis met nieuwe Audi A4

Wilrijk maakt kennis met nieuwe Audi A4

Wilrijk maakt kennis met nieuwe Audi A4

audiGisterenavond mocht heel bekend Vlaanderen in garage Y and N Claessens in Wilrijk kennis maken met de nieuwe Audi A4.  De receptie in de showroom werd zowat overrompeld door tientallen Vlaamse BV’s.  Tussen al die  verrukkelijke avondjurken schitterde het nieuwe automodel in al zijn pracht.

Het ging hem evenwel ook om de technologische innovaties die Audi voorstelde. Meer bepaald de optionele Audi virtual cockpit, waarbij een 12,3 inch lcdscherm de belangrijkste informatie weergeeft. Via een geïntegreerde wifi-hotspot kunnen de passagiers met hun mobiele toestel op het internet surfen of e-mails sturen en ontvangen. Het systeem van spraakbediening begrijpt  commando’s in dagelijkse spreektaal, zoals bijvoorbeeld “Ik wil Peter bellen”.

De nieuwe Audi A4 maakt ook filerijden een pak minder belastend door aan lage snelheden het accelereren en remmen van de bestuurder over te nemen. De fileassistent houdt rekening met de wegmarkeringen en de vlotheid van het vooroprijdende verkeer. Ook verkeersbordenherkenning met een camera is beschikbaar.

Wilrijk en de Audi A4 waren alvast even dé talk of the town. Verscheidene honderden enthousiaste gasten lieten zich de nieuwe wagen voorstellen. Of hadden belangstelling voor de hapjes van  tv-kok Wim Ballieu met zijn Balls & Glory.  Pernod Ricard had een exclusieve Chivas-bar opgebouwd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.