Nieuws Antwerpen Wintertransfer bij Waasland-Beveren: Jo Van Moer wordt nieuwe voorzitter

Wintertransfer bij Waasland-Beveren: Jo Van Moer wordt nieuwe voorzitter

Wintertransfer bij Waasland-Beveren: Jo Van Moer wordt nieuwe voorzitter

Voetbalclub Waasland-Beveren heeft een nieuwe voorzitter. En dat is een bekende in het ondernemerslandschap. Jo Van Moer, eigenaar van Van Moer Logistics, neemt de rol over van Dirk Huyck. Jozef Van Remoortel, topman van Remo-Frit uit Verrebroek, blijft ondervoorzitter van de tweede uit de 1B Pro League.

Jo Van Moer is geen onbekende in het Waasland. Als stichter en ceo van Van Moer Logistics bouwde hij samen met zijn echtgenote Anne Verstraeten een eenmanszaak uit tot een grote naam in de transportwereld. Zijn transportbedrijf groeide uit tot een groep van zo’n 1.450 mensen. Bovendien is hij gek van sport. Eerder was hij al hoofdsponsor van SK Beveren en vandaag sponsort hij ook Van Moer Cycling waar zijn zoon en profrenner Brent Van Moer bij rijdt.

“Met Van Moer Logistics hebben we jarenlang mee gebouwd aan de club, in goede en slechte tijden. Ik ben dan ook zeer trots dat ik vandaag weer mijn schouders kan zetten onder dit project”, zegt Van Moer.

Beverse tandem

Van Moer wordt bijgestaan door Jozef Van Remoortel, die samen met zijn echtgenote Frieda Apers zijn bedrijf Remo-Frit deed uitgroeien tot een grote onderneming. Van Remoortel is al langer bij de club. In 2014 was hij even voorzitter van Waasland-Beveren. Nu neemt hij voor de derde keer de rol van ondervoorzitter op.

Antoine Gobin, ceo Waasland-Beveren: “We hechten veel belang aan lokale verankering. Met de aanstelling van Jo en Jozef wordt deze boodschap kracht bijgezet. Beide Beverse heren hebben zowel in de zakenwereld als in de sportwereld reeds naam gemaakt. Zij zullen het hart vormen van de club en Beveren zo goed mogelijk vertegenwoordigen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.