Nieuws Antwerpen Wissel aan de top bij Flow Pilots

Wissel aan de top bij Flow Pilots

Wissel aan de top bij Flow Pilots

ANTWERPEN – Dewi Van De Vyver wordt de nieuwe ceo van Flow Pilots, expert in het begeleiden en uitvoeren van digitale innovatietrajecten. Ze was voordien coo en betrokken bij de opstart van het bedrijf in 2011. Ze vervangt als ceo Koen Pellegrims, die zich binnen Flow Pilots voluit op innovatie en business development zal storten.

Het Antwerpse bedrijf zet complexe digitale projecten op voor klanten als Agfa, Axa, Soudal, Belfius en Sodexo. “We willen nu een volgende groeifase inzetten, en bij nog meer bedrijven nog vroeger aan boord komen om succesvolle digitale transformaties te realiseren”, zegt Dewi Van De Vyver.

Team uitbreiden

Bij Flow Pilots in Antwerpen werken 30 mensen. Een van de belangrijkste opdrachten van de nieuwe ceo zal erin bestaan om het team de komende maanden verder uit te breiden, met onder andere iOS en Android ontwikkelaars, projectleiders en technical leads. Het bedrijf maakt sinds 2017 deel uit van de groep CipalSchaubroeck.

Flow Pilots bouwt niet alleen digitale producten en diensten voor corporates, kmo’s en scale-ups, het begeleidt hen ook bij alle fasen in het digitale transformatieproces: van concept, over MVP, tot marktklaar product. Flow Pilots is onder andere huisleverancier voor de mobile banking applicatie van Axa, ontwikkelde de app waarmee de Antwerpse gemeenteraadsleden stemmen en krijgt met de IoT-oplossing Flow Bikes, die fietskilometers meet en beloont, de schoolgaande jeugd massaal aan het fietsen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.