Nieuws Antwerpen Wondernemers: Mathieu Gijbels

Wondernemers: Mathieu Gijbels

Wondernemers: Mathieu Gijbels

mh-logo

Mathi Gijbels, CEO Mathieu Gijbels

Mathi Gijbels, CEO Mathieu Gijbels

“Veilig bouwen doe je met een gereputeerde aannemer!”

Nv Mathieu Gijbels bedrijfs- en kantoorbouw is het grootste bedrijf binnen de Gijbels Group. Veiligheid en het uitbouwen van een levenslange relatie met de klant staan centraal in de bedrijfsfilosofie.

Wat betekent veilig bouwen voor Mathieu Gijbels?

Mathi Gijbels: “Het spreekt voor zich dat de veiligheid van onze mensen onze topprioriteit is. Maar veiligheid is bij Mathieu Gijbels zoveel méér dan alleen de letterlijke betekenis van het woord. Veilig bouwen betekent ook zekerheid garanderen aan onze klanten. Veilig bouwen is garanties krijgen op kwaliteit, uitvoeringstermijn en budgetbeheersing, bewezen door vele tevreden referenties.

Veilig bouwen betekent ook garanties krijgen op ‘Voordenken’ en creativiteit door een team aan ervaren en doorwinterde topmedewerkers. En natuurlijk betekent het ook garanties krijgen op nazorg en service na verkoop door een financieel sterke basis en een goed georganiseerde service dienst. Dat mag je enkel verwachten bij aannemers met oog op lange termijn continuïteit en een duidelijke groeistrategie.

Een goede raad die ik toekomstige bouwheren zou willen meegeven, is de volgende. Neem de tijd en energie om een potentiële bouwpartner te bevragen op bovenstaande cruciale elementen!”

Hoe vertaal je dit verhaal nu concreet naar de praktijk binnen je organisatie?

Mathi Gijbels: “Veilig bouwen betekent dat je als bedrijf moet investeren in medewerkers waarvoor veiligheid hun tweede natuur is. Veilig bouwen is naast topkennis ook en vooral mensen met anciënniteit, ervaren in ‘t doen. Om onze klanten een topbouwervaring te bezorgen, investeren wij daarom continu in langetermijnrelaties met onze mensen, die we onze ‘Voordenkers’ noemen.

Onze Voordenkers zijn mensen met jarenlange ervaring die ‘voordenken’ gedurende het volledige bouwproces, en zo onze klanten stap voor stap begeleiden tijdens het bouwproject. Zij weten hoe belangrijk de opening is voor onze klanten, en daarom alles uit de kast halen om die deadline te halen. Als we na de oplevering felicitaties van onze klanten krijgen, dan zijn wij ook tevreden!”

Op welke manier heeft deze aanpak een impact?

Mathi Gijbels: “Door veilig te bouwen mogen we onze klanten terug verwelkomen. En een mooiere beloning dan klanten die terugkomen, bestaat er voor ons niet.

Klanttevredenheid staat immers al jaren centraal in onze organisatie. Door een totaalpakket van bouwkundige diensten aan te bieden, kunnen we onze klanten namelijk met al hun bouwvragen verder helpen. Van nieuwbouw en renovatie tot service & onderhoud. Op die manier bouwen we aan levenslange relaties met onze klanten.”

Enkele testimonials:

Groep Verbruggen, Mol

Bedrijventerrein Scherpenhoek, Boom

mg-gijbels-testIs onze filosofie u op het lijf geschreven? Misschien zijn wij dan wel de ideale aannemer voor u!
Klik hier voor de “Gijbels Test” en ontdek of wij uw ideale aannemer zijn.

Contacteer ons
Telefoonnummer: +32 89 819 100
Email: info@gijbels.be
www.gijbels.be
Of gebruik ons contactformulier

Je vindt ons ook op:Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Wilrijk
Antwerpen

Costa Coffee focust op Antwerpen

Het internationaal bekende koffiemerk Costa Coffee is nu officieel beschikbaar op de Belgische markt. Antwerpen wordt - naast Brussel, Gent… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer