Nieuws Antwerpen Woonzorgcentrum Familiehof "Beste Zorgwerkgever"

Woonzorgcentrum Familiehof "Beste Zorgwerkgever"

Woonzorgcentrum Familiehof "Beste Zorgwerkgever"

familiehofZe staan veelal in de rand van het economisch nieuws. De zorgcentra maken evenwel een wezenlijk onderdeel uit van het economisch gebeuren. Het Woonzorgcentrum Familiehof te Schelle is er daarom biezonder trots op verkozen te zijn tot de “Beste Zorgwerkgever 2015” in de categorie Woonzorgcentra tot 100 bedden. Een en ander werd vastgelegd in een wetenschappelijk onderbouwde tevredenheidsanalyse door een onafhankelijk onderzoeksbureau.

Derde keer goede keer, wordt al eens gezegd.. Hoewel de directie van Familiehof  vorige jaren meer dan tevreden was met de opeenvolgende nominaties “is het fijn dat we deze keer als laureaat naar huis zijn mogen gaan.”

“Wij streven ernaar om de kwaliteit van onze dienstverlening steeds te verbeteren, zowel voor onze bewoners als voor onze werknemers, zonder wie dit niet zou mogelijk zijn” zegt directeur Koen Valgaeren.  “Zaken als een flexibele werkplanning en de oprichting van verschillende werkgroepen hebben allemaal als doel om de situatie op de werkvloer voor iedereen apart en voor de hele groep te verbeteren. Op papier ziet dat er natuurlijk altijd mooi uit, de praktijk is een heel andere kwestie.”

“Wanneer je bepaalde veranderingen doorvoert is het altijd in spanning afwachten of die hun verhoopte resultaat zullen hebben” aldus Koen Valgaeren.  “Dat we hiervoor nu beloond worden door onze medewerkers met de titel van “Beste Zorgwerkgever 2015” in de categorie Woonzorgcentra tot 100 bedden, is dan ook in de eerste plaats geruststellend: het betekent dat we op de goede weg zijn. Daarnaast is het ook een aansporing. Er is immers altijd ruimte voor verbetering.”

Ten slotte is het een duidelijk teken van vertrouwen vanwege onze medewerkers. Zij zijn immers degenen die de impact van veranderingen het meest direct ervaren. En blijkbaar zijn zij daar best tevreden over. Wij willen dan ook iedereen bedanken: alle mensen van de verpleging en verzorging, ergo, administratie, technische dienst, kiné, animatie, onderhoud, keuken, logistiek, vrijwilligers en jobstudenten”, aldus een enthousiaste directeur.

Het Woonzorgcentrum Familiehof te Schelle heeft 84 woongelegenheden waarvan 6 kortverblijfbedden. Er zijn vandaag 70 medewerkers tewerkgesteld. In 2016 zal er een uitbreiding komen met nog eens 25 extra bedden en 80 assistentiewoningen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.