Nieuws Antwerpen Wordt Intigriti uit Schelle de Rising Star?

Wordt Intigriti uit Schelle de Rising Star?

Wordt Intigriti uit Schelle de Rising Star?

SCHELLE/ANTWERPEN/KALMTHOUT/SINT-NIKLAAS – Deloitte België heeft de Technology Fast 50, de lijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van België, gepubliceerd. Daarbij zitten ook enkele bedrijven uit onze regio. Bij de 10 finalisten die wedijveren voor de titel van Rising Star, het meest veelbelovende bedrijf dat minder dan vier jaar actief is in de technologiesector, is Intigriti uit Schelle één van de kanshebbers.

De Technology Fast 50-award gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf in België op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.

In die lijst staan ook enkele bedrijven uit onze regio:

  • Byteflies, Antwerpen (ceo Hans Danneels)
  • DzjinTonik, Kalmthout (ceo Ivan Dresselaers)
  • Teal Partners, Antwerpen (ceo Koen Denies)
  • Unifly, Antwerpen (ceo Leon van de Pas)
  • VAVATO, Sint-Niklaas (ceo Nicolas Germanes)

Behalve de prijs voor snelst groeiend bedrijf reikt Deloitte ook een award uit voor Most Sustainable Growth. Deze winnaar selecteert Deloitte op basis van een continue groei in de huidige en vorige Technology Fast 50 ranking.

Stijn Jans, ceo Intigriti.

Intigriti

Bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn in de technologiesector worden in de spotlight geplaatst in de Rising Star-categorie. Uit de 71 Rising Star-kandidaten selecteerde een jury van Deloitte industrie experten 10 bedrijven. Zij mogen zich aan een pitch voor de externe jury wagen op 26 november. Eén van de finalisten is Intigriti uit Schelle. Het bedrijf van ceo Stijn Jans is een platform voor ethische hackers.

Stijn Jans, ceo Intigriti: “Veel mensen hebben nog een negatieve associatie met hacken, terwijl je de creativiteit van ethische hackers heel goed kunt gebruiken om het internet veiliger te maken.”

De Rising Star jury wordt voorgezeten door Duco Sickinghe, ceo Fortino Capital, die vergezeld wordt door Omar Mohout (Antwerp Management School), Veroniek Collewaert (Vlerick Business School), François Moonen ( ceo Elysia) en Fabien Pinckaers (ceo Odoo).

De award voor Most Disruptive Innovator gaat naar de Rising Star-genomineerde die het revolutionairste concept of product ontwikkelde binnen een bepaald technologiesegment.

De 2020 Belgian Deloitte Technology Fast 50-competitie wordt georganiseerd in samenwerking met Fortino Capital, Vlerick Business School en Euronext. Deloitte maakt de winnaar bekend op 26 november 2020.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.