Nieuws Antwerpen WVT Industries krijgt steun van investeringsfonds

WVT Industries krijgt steun van investeringsfonds

WVT Industries krijgt steun van investeringsfonds

AARTSELAAR – WVT Industries heeft een overeenkomst bereikt met het investeringsfonds Sofindev voor een instap in het kapitaal van de groep. Het bedrijf uit Aarstelaar, dat zich toelegt op industriële reinigingsproducten, wil zo zijn groei nog verder bestendigen.

WVT Industries specialiseert zich in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van industriële reinigingsproducten. De onderneming werd in 1997 opgestart door Ward Van Thielen, nog steeds ceo en belangrijk aandeelhouder, en groeide snel uit tot een toonaangevende speler op de Europese industriële reinigingsmarkt. Met de instap van Sofindev haalt het een sterke financiële en strategische partner aan boord. Hiermee ambieert WVT Industries om de stevige groei van zijn activiteiten verder te zetten, in binnen- en buitenland en zowel organisch als via overnames.

Partners voor groei

“De instap van Sofindev in ons kapitaal is een volgende mijlpaal in de groei en ontwikkeling van WVT Industries”, vertelt ceo Van Thielen. “We halen een complementaire partner aan boord die dezelfde no-nonsense-mentaliteit heeft als ons team, en een instelling en toekomstvisie die perfect aansluiten bij de huidige noden en ambities van ons bedrijf. WVT Industries heeft een sterke en vrij unieke positie kunnen verwerven in een aantal industriële reininingsniches. Nu staan we voor de uitdaging om ons aanbod verder uit te breiden en te internationaliseren, onder meer via overnames.”

WVT Industries legde de afgelopen jaren al een mooi groeiparcours af. In 2018 slaagde het erin het Nederlandse StarMarine Chemicals over te nemen, de eerste acquisitie van het bedrijf. De onderneming uit Aartselaar dankt zijn succes aan een breed aanbod van hoogwaardige detergenten die op maat gemaakt worden, een sterk gespecialiseerde formuleringsexpertise en een flexibel en geautomatiseerd productie- en distributieplatform.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.