Nieuws Antwerpen Xdroid uit Aartselaar haalt Europese erkenning binnen

Xdroid uit Aartselaar haalt Europese erkenning binnen

Xdroid uit Aartselaar haalt Europese erkenning binnen

Elk jaar reikt Frost & Sullivan de prijs ‘2020 Europe Technology Innovation Leadership Award’ uit aan een bedrijf dat een product ontwikkelt met innovatieve functies en functionaliteit die een snelle acceptatie in de markt krijgt. De award erkent de kwaliteit van de oplossing en de klantwaarde verbeteringen die het mogelijk maakt. Dit jaar valt Xdroid in de prijzen.

Xdroid International is momenteel nog in Aartselaar gevestigd maar verhuist begin februari naar de Hendrik Consciencestraat in Mechelen. Het bedrijf werd opgericht door de West-Vlaming Peter Roelens van de Antwerpse Investeringsgroep LinqUp en Gerry de Graaf, voormalig Vice president Benelux, Central, North & Eastern Europe.

Xdroid maakt een Artificial Intelligence-oplossing, gebaseerd op diepgaande expertise. Dit speelt een cruciale rol in het verbeteren van de klantenservice. Via artificiële intelligentie wordt de contactcenter agent gestuurd in het gesprek. Dat gebeurt op basis van spraakherkenning en detectie van emoties. Zo komt de agent sneller te weten waar hij/zij de klant het meest mee kan helpen.

Via realtime analyse krijgen contactcenter agenten een virtuele coach, die hen tijdens het gesprek helpt om zaken onmiddellijk te verbeteren. Dat resulteert in een hogere arbeidsvreugde, productiviteitsverhoging en een sterker imago een grotere klantentevredenheid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.