Nieuws Antwerpen Xenadvies versterkt team met eigen veiligheidscoördinator

Xenadvies versterkt team met eigen veiligheidscoördinator

Xenadvies versterkt team met eigen veiligheidscoördinator

WUUSTWEZEL/KALMTHOUT – Studiebureau Xenadvies verzorgt bouwstudies en – metingen en heeft er sinds kort een fulltime veiligheidscoördinator bij. Dave Janssens zal bouwbedrijven bijstaan met veiligheidsadvies en de bijhorende administratie.

Na een stijging van 25% in hun klantenbestand, was het voor studiebureau Xenadvies hoog tijd voor een nieuwe medewerker. Zelfstandig veiligheidscoördinator Dave Janssens zal als 10de medewerker het team vervoegen.

“Een veiligheidscoördinator adviseert bouwheren over de veiligheid van de bouwwerken en stelt al het nodige papierwerk op, zoals een veiligheids- en gezondheidsplan en een postinterventiedossier”, zegt Sara Maeyninckx, zaakvoerder Xenadvies.

Studiebureau Xenadvies  specialiseert zich in energie, veiligheid, luchtdichtheid en ventilatieverslaggeving. Naast een hoofdkantoor in Wuustwezel, hebben ze bijkantoren in Dendermonde, Minderhout, Kalmthout en Geel.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.