Nieuws Antwerpen Xylos in joint venture met Nederlanders

Xylos in joint venture met Nederlanders

Xylos in joint venture met Nederlanders

lukkenHet Antwerpse IT-bedrijf Xylos heeft een joint venture opgezet met het Nederlandse IntoApps. Ze willen samen mobiele innovatieve bedrijfsapplicaties opzetten.

Xylos en IntoApps leerden elkaar kennen bij een project voor de bandenproducent Goodyear. Beide bedrijven waren positief over de samenwerking die ze nu omzetten in de joint venture IntoApps Belgium. Het nieuwe bedrijf wil de Belgische klanten ondersteunen bij het uittekenen van een mobiele strategie en de realisatie van innovatieve concepten zoals het Internet of Things.

Xylos is zowat 30 jaar actief op de IT-markt en legt daarbij de focus op geïntegreerde communicatiesystemen en alle vormen van het nieuwe werken. In die IT-dienstverlening gaat het erom tot vormen van systeemintegratie te komen, het mobiele management uit te werken en sociale enterprise solutions aan te bieden. Het Antwerpse bedrijf heeft zich bovendien opgewerkt tot een specialist in het geven van opleidings- en trainingscursussen. Xylos stelt zo’n 170 mensen tewerk en wordt aangestuurd door algemeen directeur Luk Denayer.

IntoApps Belgium is meteen opgestart en opereert vanuit de kantoren van Xylos aan de Antwerpse Noorderlaan.

Foto: Luk Denayer

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.