Nieuws Antwerpen YouCtrl en Xpenditure werken samen

YouCtrl en Xpenditure werken samen

YouCtrl en Xpenditure werken samen

accountantDe administratieve verwerking van onkostennota’s is voor veel bedrijven nog altijd een zware kostenpost. De IT-bedrijven YouCtrl en Xpenditure werken in dit opzicht werken samen om voor hun klanten “een niet onbelangrijke besparing te realiseren.”

Xpenditure is een revolutionair onkostenbeheerssysteem dat alle stappen in het onkostenproces automatiseert. Het Mechelse bedrijf maakt deel uit van een internationale Amerikaanse groep. Het systeem van Xpenditure  maakt meteen komaf met de papieren documenten. Het gaat dan van de declaratie van de onkosten tot de boekhoudkundige verwerking ervan en zelfs de archivering voor de fiscus. “Omdat wij ook in de cloud werken zijn we onafgebroken bereikbaar”, zegt Boris Bogaert. “Ook in het buitenland.”

YouCtrl uit Kontich legde contacten met Xpenditure omdat het als IT-bedrijf eveneens actief is in de optimalisering van de financiële afdeling van bedrijven. “Wij leggen lijnen tussen de financiële knowhow in een onderneming en de IT” zegt managing partner Dirk Covens. “Dankzij de integratie met ERP-systemen kan de boekhouding de onkostennota’s verwerken zonder enige manuele tussenkomst. Die end-to-end digitalisering versnelt het hele proces drastisch.” YouCtrl maakt deel uit van de Gumption Group.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.