Zakenclub 48 Museumstraat garandeert discrete exclusiviteit

museum

Een private club heeft ongetwijfeld iets exclusiefs. Met 48 Museumstraat stelt Werner Bullen in Antwerpen kantoorruimte ter beschikking waar zakenmensen in alle discretie kunnen werken. De omgeving van het Zuid geeft de club de nodige standing waar zeker in de Benelux nog nood aan was.

48 Museumstraat heeft dan ook niets van de anonieme kantoorrruimtes die je her en der desnoods op tijdelijke basis kunt huren. Het gaat om een vrij trendy omgeving, inclusief salon en bar waar desnoods vertrouwelijke gesprekken kunnen gevoerd worden. De club is op die manier heel erg persoonlijk. Overigens kunnen alleen aangesloten leden gebruik maken van de service die de club kan bieden: van de juiste drank die gebracht wordt door de office butler, de reservatie bij het juiste restaurant, het ticket voor de voorstelling in de Bourla enz.

48 Museumstraat is opgezet door Werner Bullen, het grote hart achter het marketingbedrijf Partners in Marketing uit Lommel. Werner Bullen leerde het concept van de private club kennen in Londen waar zakenmensen zich graag laten verzorgen in een rustgevende omgeving. Omdat er in heel de Benelux geen identiek voorbeeld te vinden was heeft hij het initiatief genomen om op het Zuid in Antwerpen een geschikt pand te vinden, het met de nodige stijl te laten renoveren en het ter beschikking te stellen van het bedrijfsleven.

48 Museumstraat heeft ondertussen al twee vaste leden. Het is de bedoeling om het lidmaatschap te beperken tot maximum 15 leden. Op die manier kan iedereen gedurende een aantal dagen aanspraak maken op de exclusieve omgeving.

Het prijskaartje: 1000 euro per maand. Alles inbegrepen, uitgenomen de catering. Bedrijven die zich engageren voor twee jaar kunnen er een eigen telefoonnummer met telefoonbeantwoording krijgen.

Partners in Marketing van waaruit het initiatief mee aangestuurd wordt is een bekend strategisch adviesbureau dat zich in de afgelopen tien jaar sterk gepositioneerd heeft in de marketing. Het bedrijf werkt zowel voor KMO's als grote multinationals.