Nieuws Antwerpen Zakenrestaurant Ter Vennen werd feestlocatie

Zakenrestaurant Ter Vennen werd feestlocatie

Zakenrestaurant Ter Vennen werd feestlocatie

vennenDe meeste ondernemers kennen Ter Vennen als een discrete ontmoetingsplaats waar in een rustig kader zakelijke gesprekken konden gevoerd worden. In de afgelopen jaren werden er heel wat deals afgesloten. Het klasserestaurant uit Wijnegem onderging de laatste weken echter een grondige make-over. Eigenaar Silverspoon Catering bouwde het zakenrestaurant om tot een locatie voor stijlvolle feesten en evenementen.

Ter Vennen in Wijnegem stond decennialang bekend als een stijlvol en verfijnd restaurant. Ook de Lions Club resideerde in Ter Vennen. Nadat het overduidelijk bergaf was gegaan met de goede naam en faam, nam Silverspoon Catering de zaak vier jaar geleden over. Aanvankelijk hield het cateringbedrijf dat tot de top in België behoort, Ter Vennen aan als restaurant.

“Door de juiste beslissingen te nemen wat betreft aanpak, organisatie en personeel, slaagden we erin om er terug een goeddraaiende eetgelegenheid van te maken. We behielden de authentieke sfeer van tijdloze klasse en verfijning. Maar gaandeweg kreeg Silverspoon alsmaar meer de vraag van klanten naar een geschikte plaats voor kleinere feesten. Daarom hebben we besloten om Ter Vennen enkel nog als locatie voor kleine events en feesten te gebruiken”, vertelt zaakvoerder Bart Claessens.

Om gezelschappen er op gepaste wijze te kunnen ontvangen, onderging het eerder klassieke interieur van Ter Vennen zopas een totale metamorfose. De muren kregen een hedendaagse frisse tint met accenten van speciaal behang. Overal liggen nu parketvloeren en de bars werden aangekleed met witte carraramarmer. De grote open haard werd in een veeleer moderne uitvoering gestoken. Het interieur van Ter Vennen oogt nu eigentijds, fris en gedurfd zonder aan gezelligheid te verliezen.

De locatie leent zich uitstekend voor diners tot 120 à 150 personen, walking diners tot 200 personen en recepties tot 250 personen. Klanten van Silverspoon Catering kunnen er hun gasten uitnodigen voor een huwelijksfeest, communie, jubileum, verjaardagsfeest, babyborrel, koffietafel, klantendag, seminarie of vergadering.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.