Nieuws Antwerpen Ze wilden Vlaanderen veroveren met kaneelbroodjes, maar na 6 jaar sluit bekende dessertwinkel: “Ons verhaal stopt meteen”

Ze wilden Vlaanderen veroveren met kaneelbroodjes, maar na 6 jaar sluit bekende dessertwinkel: “Ons verhaal stopt meteen”

Foto: Serge Minten

Ze wilden Vlaanderen veroveren met kaneelbroodjes, maar na 6 jaar sluit bekende dessertwinkel: “Ons verhaal stopt meteen”

ANTWERPEN – Vegan dessertwinkel Peas heeft in een bericht op haar sociale media laten weten ermee te stoppen. “Ons verhaal, kent hier en nu, met onmiddellijke ingang een einde. Beide winkels, in Hasselt en Antwerpen, gaan morgen en ook daarna niet meer open.”

PEAS leerde Limburg vegan cinnamon rolls eten. In januari 2022 breidde de zaak nog uit naar Antwerpen. Zaakvoerders Els Berx en Davy Rosiak wilden Vlaanderen veroveren met de kaneelbroodjes. Maar het verhaal stopt na zes jaar. “Er zijn veel redenen die we kunnen aanhalen waarom we stoppen. Een pandemie, een energiecrisis, de hoge inflatie en persoonlijke gezondheidsproblemen zijn de voornaamste”, laten ze weten via hun sociale media. “Soms moeten er deuren gesloten worden om nieuwe te kunnen openen.”

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.