Carl Theuns is de brouwer die Grote Klos op de makrt brengt. Foto: evdw Carl Theuns is de brouwer die Grote Klos op de makrt brengt. Foto: evdw

Zes nieuwe lokale verkopers op de wekelijkse vrijdagmarkt in hartje Zandvliet

De wekelijkse markt op vrijdag breidt op vrijdag 3 november opnieuw uit met lokale handelaars, die hun producten vooral online verkopen. Begin november krijgen ze de kans om hun producten live aan de man en vrouw te brengen.

Het polderdistrict heeft een kleine en sympathieke markt, die een aanvulling biedt op het bestaande winkelaanbod. Uniek is dat dit de enige lokale markt is met een fietshersteldienst. Daarnaast is de markt ook een plek waar bewoners elkaar ontmoeten en bij kunnen praten.

Steeds meer mensen kopen artikelen online. Ook kleinere ondernemers bieden steeds meer producten en diensten online aan. Ook in het district Berendrecht, Zandvliet, Lillo zijn er lokale ondernemers, die een eigen webshop hebben en allerlei producten aanbieden. Om hen in de kijker te zetten, geeft het district hen de kans om zich aan de marktbezoekers op de Botermarkt voor te stellen.

Vrijdag 3 november komt Din Gave 22 gepersonaliseerde geschenken voorstellen. Bij Cydrale stelt brouwer Carl Theuns zelf gebrouwen bieren voor. Hij is onder meer de man die het bier Grote Klos brouwde. QL Jewels biedt juwelen, kledij en accessoires aan. Qui Qui Handmade verkoopt juwelen, brei- en naaigoederen. Daniëlle Van den Bogaert brengt kunst-, schilder en haakwerk mee. Ook het Digipunt komt zich dan voorstellen.