Nieuws Antwerpen Zowizoo eert overleden zaakvoerster met virtuele hondenwandeling

Zowizoo eert overleden zaakvoerster met virtuele hondenwandeling

Zowizoo eert overleden zaakvoerster met virtuele hondenwandeling

KONTICH – Dierenspeciaalzaak Zowizoo organiseert de allereerste virtuele hondenwandeling ooit. Daarmee eert de dierenspeciaalzaak uit Kontich de overleden medezaakvoerster Myriam Torfs. Zij overleed op 14 mei dit jaar na een moedige strijd tegen kanker. 

Van 1 tot en met 11 november kan je deelnemen aan de Dog Challenge, de eerste virtuele hondenwandeling ooit in België. De virtuele hondenwandeling is een alternatief op de real life hondenwandeling die Zowizoo sinds 2017 jaarlijks organiseert. Elke editie komen er tot 2.000 honden met hun baasjes afgezakt naar het Zowizoo dorp, van waaruit routes van verschillende lengtes starten.

Helaas gooide corona ook hier roet in het eten en kreeg de editie van dit jaar daarom een digitale invulling. Als deelnemer kan je de afgelegde kilometers makkelijk bijhouden met een sportapp of wearable zoals Strava, Fitbit of Runkeeper.

Eerbetoon aan Myriam Torfs

Door begin november 25 kilometer te wandelen of lopen met je hond, steun je ook Kom op tegen Kanker. Myriam Torfs, medezaakvoerster en leading lady van Zowizoo, echtgenote van JP en mama van Kristof en Audrey, overleed op 14 mei na een lange strijd tegen kanker.

Zaakvoerder JP Berx: “Myriam was een voorbeeld voor velen, het verlies is dan ook groot. Kanker is een vreselijke ziekte, die elk jaar zoveel mensen treft. Daarom koppelen we de Dog Challenge aan Kom op tegen Kanker. Met onze hondenwandeling hopen we een mooi bedrag in te zamelen die de levenskwaliteit van (ex-)kankerpatiënten kan helpen verbeteren.”

Ook mensen die geen viervoeter hebben maar wel Kom op tegen Kanker willen steunen, kunnen meedoen door een steunpakket te kiezen.

Zowizoo is een dierenspeciaalzaak in Kontich die food en non food items verkoopt voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Naast hun winkel op de Mechelsesteenweg bieden ze ook een webshop en extra diensten aan zoals de Doggywash, een wasruimte voor honden. Vandaag werkt er in de zaak die startte in 2005 zo’n 21 mensen onder leiding van zaakvoerder JP, zoon Kristof en dochter Audrey.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nathan V. 2020-12-27 02:33:34

Beste familie van JP, Wij komen al van de eerste dag bij jullie inkopen doen. Uw papa was er altijd voor zijn klanten en ook toen ik geopereerd was en er medische fouten gebeurt waren wist hij me op te peppen met geruststellende woorden. Ik ga hem missen. Ik wens jullie alvast veel sterkte in deze moeilijke dagen. Groetjes Nathan Van Den Eede

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.