Brussel
Brussel
Het inspirerende verhaal achter chef van het jaar, Karen Torosyan: “Eén boodschap heb ik voor de jeugd”
Karen Torosyan van tweesterrenrestaurant Bozar krijgt de titel van Chef van het Jaar 2026 van Gault&Millau.
Brussel
Opnieuw recordaantal faillissementen, ook Vlaams-Brabant en Brussel tekenen bloedrode cijfers op
Net zoals de voorgaande maanden kleuren de cijfers over het algemeen bloedrood. In Vlaams-Brabant en Brussel is dat niet anders.
Antwerpen
Met start-up Beam shop je voortaan online naar kennis: “Wij brengen kennis terug naar de bron: de mens”
Het platform gaat de concurrentie aan met artificiële intelligentie.
Brussel
Tweede Sojubar opent de deuren in Brussel
Daarmee brengt de keten, met intussen elf vestigingen in België, Nederland en Duitsland, een combinatie van Koreaanse streetfood en het bruisende barleven opnieuw naar de hoofdstad.
Brussel
Syensqo verkoopt olie- en gasactiviteiten
Syensqo wilde de olie- en gastak al langer verkopen.
Brussel
ING kondigt nieuwe aandeleninkoop aan ondanks lagere winst
ING heeft afgelopen kwartaal minder winst in de boeken gezet.