Nieuws Kempen 1/3de van nieuwe BNI Witzand-leden zijn Limburgers

1/3de van nieuwe BNI Witzand-leden zijn Limburgers

1/3de van nieuwe BNI Witzand-leden zijn Limburgers

BNI WitzandMet een bijeenkomst bij Garage Ruts in Mol is het derde chapter van Business Network International in de Antwerpse Kempen boven de doopvont gehouden. Eerder zijn al BNI-groepen opgestart in Herentals en Turnhout. Het nieuwe chapter heeft tot dusver 26 leden en opvallend: 1/3de daarvan komt van over de Limburgse provinciegrens.

BNI Witzand profileert zich als netwerkgroep voor ondernemers uit de regio Mol, Balen en Dessel, maar in de praktijk hebben zich nogal wat Limburgers aangesloten. Zo ook chapterdirecteur Patrick Geypen, sales manager bij Eurorent, een machineverhuurbedrijf met vier vestigingen in Limburg. “Ik werk vanuit het filiaal in Leopoldsburg en hoewel het geografisch vlakbij is, ondervinden we moeilijkheden om voet aan de grond te krijgen over de provinciegrens. We hebben er nu te weinig klanten hoewel er veel potentieel is. Via BNI hoop ik dat klantenbestand in deze regio te kunnen uitbreiden.”

Nog interessante plaatsen
De chapterdirecteur heeft het uitgerekend. 4 leden uit de groep komen uit Leopoldsburg, 2 uit Ham en 3 uit Lommel. “Zij botsen wellicht op dezelfde problemen als wij”, zegt hij. Binnen een BNI-chapter wordt slechts 1 persoon per beroepscategorie toegelaten. “We hebben nog interessante plaatsen voor een aantal beroepsgroepen”, zegt secretaris/penningmeester Dirk Goris. “Ik denk bijvoorbeeld aan een bankier, personal coach, decorateur, wijnhandel, cateraar, enz.” BNI Witzand komt elke vrijdagochtend bijeen bij de Kempense Golfclub in Mol-Rauw.

De eerder opgerichte BNI’s Neteland en Noorderkempen tellen momenteel respectievelijk 35 en 32 leden. Voor de regio Geel, Laakdal, Westerlo is nog een netwerk in opstart vanuit De Vesten in Laakdal, dat momenteel 15 leden telt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer