Nieuws Kempen 10-jarig DynApps groeit nog steeds

10-jarig DynApps groeit nog steeds

10-jarig DynApps groeit nog steeds

GEEL – DynApps bestaat 10 jaar. Het Geelse IT-bedrijf stelt zijn feestje om begrijpelijke corona-redenen nog even uit, maar mocht wel pas de 1.000ste gebruiker verwelkomen die via DynApps zal werken met het Belgische softwarepakket Odoo.

Op zijn tiende verjaardag telt DynApps nu 1.004 gebruikers van Odoo. DynApps implementeert die software bij voornamelijk KMO’s om hen te helpen bij het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. De Belgische software Odoo kan overweg met bestaande software tools als ERP, CRM en e-commerce, zodat een bedrijf die aan elkaar kan koppelen. Dat maakt het mogelijk om van al deze toepassingen gebruik te maken vanuit 1 database.

“Wij waren na 1 jaar DynApps al Odoo Gold Partner”, vertelt een trotse Karel Hendrickx van DynApps. “Odoo heeft ondertussen 2.500 partners in 135 landen wereldwijd.”

Groei

DynApps heeft een klantenbestand opgebouwd hoofdzakelijk in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en ook in het zuiden van Nederland.

“Dat is in allerlei bedrijfstakken. De software is heel breed toepasbaar”, vertelt Hendrickx. “Met DynApps zijn we tien tien jaar geleden gestart met twee mensen. Nu hebben we een team van 40 en we groeien nog steeds. Odoo wordt meer en meer opgepikt, door grote en kleine bedrijven. In de loop der jaren is er bij ons ook een support afdeling bijgekomen. Het is blijft belangrijk om te investeren in mensen, want onze activiteit is een kennisintensief proces.”

Vorige week zou DynApps zijn tiende verjaardag normaal gezien feestelijk vieren met alle medewerkers, maar dat kon in het huidige corona-klimaat helaas niet doorgaan. “We hebben wel onze medewerkers elk twee glazen en een fles schuimwijn gestuurd. Zo konden ze thuis klinken op de verjaardag.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.