Nieuws Kempen 1089 helpt Nederlandse partners door te breken op Belgische horecamarkt

1089 helpt Nederlandse partners door te breken op Belgische horecamarkt

1089 helpt Nederlandse partners door te breken op Belgische horecamarkt

Peter Naaijkens, managing director bij Gamko, Marjolein Geldof Zaakvoerder Tapkoel bvba en 1089 bvba, Paul Van Dijk, zaakvoerder Tapkoel B.V.

Peter Naaijkens, managing director bij Gamko, Marjolein Geldof Zaakvoerder Tapkoel bvba en 1089 bvba, Paul Van Dijk, zaakvoerder Tapkoel B.V.

Twee Nederlandse specialisten in de horeca bundelen de krachten om door te breken op de Belgische horecamarkt. Hiertoe gaan zij een samenwerking aan met 1089 uit Herentals. Marjolein Geldof wordt gelijkwaardig partner van Tapkoel BVBA.

Waar Gamko de referentie is voor professionele koelsystemen bij de Nederlandse horeca, mag Tapkoel zich er dé norm voor tapinstallaties noemen. Gamko en Tapkoel bundelen nu hun krachten om ook op de Belgische horecamarkt door te breken. Samen kiezen beide bedrijven ervoor om in zee te gaan met een betrouwbare Belgische partner. Die Belgische partner vond Gamko al enkele jaren geleden bij 1089,  de groothandel in commerciële horeca- en keukenapparatuur en haar zaakvoerder Marjolein Geldof. Daarbij sluit Tapkoel nu aan.

Volgens de Nederlandse directeurs is 1089 een bedrijf met een DNA dat past bij Gamko en Tapkoel. “1089 staat in de eerste plaats voor kwaliteitsoplossingen”, oordelen zij. “Net als wij zoekt 1089 geen heil in prijzenoorlogen en goedkope projecten. Zij maken het verschil met degelijke materialen, een feilloze service, maatwerk en een innovatieve, energiebewuste benadering. Kortom, kwaliteit waar de gebruiker dagelijks onbezorgd mee kan werken. Dat is ook onze zienswijze. Daar voegt 1089 dan nog een goede kennis van het Belgische horecalandschap en een uitgelezen netwerk aan installateurs aan toe. Voor Gamko en Tapkoel is dit zonder twijfel de ideale partner.”

Tapkoel België
Om de Belgische klant optimaal te bedienen werd er voor gekozen om Tapkoel BVBA in België op te richten. Daarin zijn de Nederlandse holding en Marjolein Geldof gelijkwaardige partners. Marjolein is de operationele zaakvoerder.

“Wij willen een meerwaarde bieden aan de groep veeleisende ondernemers in de horeca die hun zaak op een professionele manier willen runnen”, aldus Marjolein Geldof. “Mensen die weten wat ze willen en een integrale benadering eisen van hun organisatie. Wij denken met hen mee over een stijlvolle, duurzame, efficiënte en energievriendelijke inrichting van hun zaak. Door onze samenwerking met Franke, de top in tap- en werkbladen, kunnen we projecten aanbieden die integraal en tot in de puntjes zijn afgewerkt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer