Nieuws Kempen 130 scholen krijgen digitale schoolborden dankzij VanRoey.be

130 scholen krijgen digitale schoolborden dankzij VanRoey.be

130 scholen krijgen digitale schoolborden dankzij VanRoey.be

TURNHOUT – KOBA, de scholenkoepel van het Katholiek Onderwijs Bisdom Antwerpen, gaat een samenwerking aan met Kempens ICT-partner VanRoey.be en CTOUCH. Samen zullen ze 3.360 klaslokalen voorzien van een smartboard.  

KOBA vertegenwoordigt 9 schoolbesturen en geeft hen financieel, bouwkundig en administratief advies. Ze kozen voor ICT-partner VanRoey.be en touchscreenfabrikant CTOUCH voor de modernisering van 130 scholen op 4 jaar tijd. De totale omzet van dit contract wordt geschat op bijna 1.4 miljoen euro.

In totaal gaat het om 3.360 klaslokalen waar de interactieve touchscreens van CTOUCH worden geïnstalleerd. De offerte die VanRoey.be indiende, won het op basis van prijs en kwaliteit.

Steven Malfroidt, Sales Specialist bij VanRoey.be haalt opgelucht adem: “De scholen kunnen zich verwachten aan uniformiteit binnen de klaslokalen met een duurzame, kwalitatieve oplossing en uitstekende dienstverlening.”

Deze opdracht versterkt alweer de band tussen VanRoey.be en partner CTOUCH. De Nederlandse touchscreenfabrikant uit Eindhoven maakt allerlei producten voor onderwijs- of prestentatietoepassingen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.