Nieuws Kempen 14 jobs in gevaar bij Mondelez Herentals

14 jobs in gevaar bij Mondelez Herentals

14 jobs in gevaar bij Mondelez Herentals

mondelezSnackproducent Mondelez International wil 82 jobs in België schrappen. Voor de vestiging in Herentals, de vroegere koekjesproducent LU, gaat het om 14 bediendenbanen. Het bedrijf heeft de reorganisatie zelf aangekondigd.

Mondelez International zegt zijn manier van werken te vereenvoudigen, te standaardiseren en gelijk te schakelen op wereldwijd niveau en spreekt over de invoering van “gemeenschappelijke platformen en shared service centra”.

Het grootste slachtoffer wordt het hoofdkantoor in Mechelen, waar 57 jobs van de 296 op de helling staan. Mondelez stelt in de Benelux ruim 2.600 mensen te werk.

De directie kondigt aan dat ze de sociale impact zoveel mogelijk wil beperken en wil snel aan tafel met de vakbonden om de gesprekken over de afvloeiingen te starten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer