Nieuws Kempen 20.000 euro voor vernieuwend idee in de bouwsector

20.000 euro voor vernieuwend idee in de bouwsector

20.000 euro voor vernieuwend idee in de bouwsector

© Dominique Boonen

© Dominique Boonen

Kamp C in Westerlo start op dinsdag 17 maart met een eerste reeks van vier Cleantechcafés. Bedrijven stellen dan hun vernieuwend idee voor dat kan bijdragen aan het verduurzamen van de bouwsector.  Een vakjury beloont het beste idee met een Cleantechvoucher van 20.000 euro om het project uit te voeren. Kamp C, de provincie Antwerpen en Vito focussen hiermee binnen De Wijk van Morgen volledig op innovatie in de bouwsector. Eerste kandidaten zijn de bedrijven BelgoSino uit Mol en Resus uit Merksem. Iedereen is welkom op de Cleantechcafés op Kamp C in Westerlo.

“Als Cleantech Antenne willen wij bedrijven binnen de bouwsector stimuleren om in te zetten op innovatie en willen wij al bestaande innovatie bekendmaken bij de bouwsector. Op onze Cleantechcafés bieden we een platform aan dit thema”, legt gedeputeerde Ludwig Caluwé uit.

De eerste kandidaat is BelgoSino, een fabrikant van waterpompen. Zij hebben een verticaal captatienet voor zandgrond ontwikkeld zonder diepteboring. In combinatie met een warmtepomp kan je voor een veel lagere prijs een installatie plaatsen.

Heeft jouw bedrijf een vernieuwend idee, concept, systeem, materiaal… dat een belangrijke bijdrage kan leveren aan het verduurzamen van de bouwsector/bouwprojecten? Meld je aan via www.kampc.be voor de andere cafés op 14 april, 12 mei of 9 juni.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer