Eigen gin voor pop-up restaurant Al Sabroso
Pop-up restaurant Al Sabroso uit Westerlo brengt een eigen gin op de markt. De gin is in samenwerking met Sterkstokers… Lees meer
In onze gesprekkenreeks 21 over 21 praten we met 21 ondernemers uit de provincie Antwerpen. Deze week komt Stijn Goethals, zaakvoerder van Plantrent uit Beerse, langs. Voor hem was 2020 geen aangename ervaring.
“We doen beurzen, festivals, bedrijfsfeesten, trouwfeesten, privéfeesten, noem maar op. Toch blijkt dat dat ineens met één vingerknip kan weggeveegd worden.”
Bekijk ook de 21 over 21 interviews in de andere regio’s:
Pop-up restaurant Al Sabroso uit Westerlo brengt een eigen gin op de markt. De gin is in samenwerking met Sterkstokers… Lees meer
Op de Dag van de Ondernemer wil Unizo Provincie Antwerpen de ondernemers vooral een hart onder riem steken en een… Lees meer
BEERSE/BARCELONA – PFL, dat technische faciliteiten biedt bij meetings en events, heeft zijn vestiging in Spanje opgestart die het eerder… Lees meer
Met de mobilhome parkeren aan een restaurant, en met je bubbel coronaproof genieten van een diner: veel mensen genoten van… Lees meer
De B&R Bouwgroep uit Arendonk wil een pioniersrol opnemen voor innovaties in de bouwsector. Met 'Sustalutions' richt het een volwaardige… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen