Nieuws Kempen 26 garagisten verzamelen op Kempische Autoshow

26 garagisten verzamelen op Kempische Autoshow

26 garagisten verzamelen op Kempische Autoshow

Kempische-autoshowZaterdag 29 en zondag 30 augustus verzamelen in totaal 26 plaatselijke garagehouders op het domein Witbos in Noorderwijk voor de Kempische Autoshow. Nieuw dit jaar is de deelname van Dicar (motorhomes) en van Buga (Fiat en Jeep). “We willen een autosalon organiseren met een zo groot mogelijke vertegenwoordiging van merken via lokale dealers”, zegt John Van Herck, voorzitter van de organiserende vereniging Vehad en zaakvoerder van de gelijknamige Mitsubishi-garage in Herenthout.

Na een onderbreking van heel wat jaren vond in 2013 de eerste Kempische Autoshow plaats op de huidige locatie. Het event mocht vorig jaar zo’n 11.000 bezoekers verwelkomen. Dit jaar heeft het autosalon twee voormalige legerhallen en een extra buitenplein in gebruik op het domein Witbos. De beurs richt zich in de eerste plaats naar het grote publiek. Voor ondernemers en fleetklanten wordt een speciale avond georganiseerd op uitnodiging.

Rechtstreeks contact
“Het verschil met het autosalon in Brussel is dat je bij ons rechtstreeks kunt praten met de plaatselijke dealer in plaats van een anonieme verkoper”, vertelt John Van Herck. “We streven ernaar om alle courante merken aanwezig te hebben en dat lukt grotendeels. Bezoekers kunnen een aantal nieuwe modellen in primeur ontdekken en er is allerlei animatie zoals een golfinitiatie voor kinderen, je kan plaatsnemen in de tuimelwagen van de politie en er is voldoende eten en drinken.”

De toegang tot de Kempische Autoshow is gratis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer