Nieuws Kempen 3 faillissementen in onze regio

3 faillissementen in onze regio

3 faillissementen in onze regio

De Ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft 3 nieuwe faillissementen geopend.

  • Group STC cv, een algemene bouwonderneming uit Herentals. De curatoren zijn Kristof Benijts, Philip Somers en Veerle Verhaegen.

 

  • Kleeren-Laureyssen bvba, was actief in het fokken van paarden en reiniging van gebouwen. Het bedrijf was gevestigd in Meer. In dit dossier is curator Mark Bruurs aangesteld.

 

  • Picollo BVBA, een eetgelegenheid met beperkte bediening uit Mol, moest ook de deuren sluiten. Hier is curator Christophe Geukens actief.

 

Meer details over de verschillende falingen vindt u op onze overzichtspagina. Schuldvorderingen kunnen binnen de 30 dagen ingediend worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer