Nieuws Kempen 3-it verhuist naar groter pand om groei op te vangen

3-it verhuist naar groter pand om groei op te vangen

3-it verhuist naar groter pand om groei op te vangen

3-it-groep-201509ICT-bedrijf 3-it heeft een boerderijtje aan de Herentalseweg in Geel ingeruild voor een nieuwe en grotere vestiging aan de Nijverheidsstraat in Oevel-Westerlo. “Plaatsgebrek en een professionelere uitstraling waren de reden voor de verhuizing”, zegt general manager John Wijnands.

3-it groeit sterk. Het voorbije jaar kwamen er tien mensen extra in dienst, wat het totaal op 22 brengt. Om die allemaal een plaats te geven, moest worden uitgekeken naar een nieuwe locatie. Komen daar nog permanent drie of vier stagiairs bij. “Sinds 2013 zijn we mensen gaan kweken”, vertelt Wijnands. “Dat klinkt misschien wat oneerbiedig, maar we gaan de mensen halen terwijl ze nog op school zitten, meer bepaald op de hogeschool in Geel en in Nederland. We gaan die mensen dan hier in huis verder ontwikkelen. Op die manier krijgen we jonge enthousiastelingen binnen ons bedrijf en klanten zijn enthousiast om met die mensen samen te werken, vaak in de vorm van detachering. We waren noodgedwongen om het op die manier te doen. Voor mensen met al tamelijk wat ervaring waren we te klein. Nu halen we die senioriteit binnen door onze schoolverlaters verder te laten ontwikkelen. Daar zetten we sterk op in. De uitdaging bestaat erin om die mensen voldoende ontwikkelmogelijkheden en projecten aan te bieden om ze bij ons te houden.”

Ambitie is verder groeien
3-it is actief in de Kempen, Antwerpen, Brussel, Hasselt en Nederlands Limburg en Brabant. “Onze ambitie is om te groeien in die regio”, aldus John Wijnands. “En tegelijkertijd stevige partnerships aan te gaan met onze leveranciers van hardware en software om de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn, te blijven leveren.”

3-it verhuisde al in juli, maar heeft vrijdag 16 oktober zijn relaties uitgenodigd om te komen toasten op de nieuwe locatie.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer