Nieuws Kempen 300 genodigden op eindejaarsfeest VanRoey.be

300 genodigden op eindejaarsfeest VanRoey.be

300 genodigden op eindejaarsfeest VanRoey.be

eindejaarsfeest vanroey.beHet eindejaarsfeest van VanRoey.be was een voltreffer. De meer dan 300 aanwezigen kregen de beloofde inspiratie, netwerking én een feest. Ze namen deel aan de acht workshops en bezochten de beurs rond de nieuwste ICT-oplossingen. Ook de keynote van Michael Beal, de nieuwe CEO van Microsoft Belux, en de stand-up comedy van Bert Gabriëls werden gesmaakt.

Van Roey.be reikte ook zijn jaarlijkse awards uit. Hiermee zet het bedrijf klanten in de kijker die het afgelopen jaar opvallende projecten realiseerden. Vaak met de allernieuwste oplossingen die de onderneming aanbiedt. Zo ontving Danny Verstraelen, CIO van Soudal, de Innovation Award van VanRoey.be voor het strategische en innovatieve IT-security project dat Soudel met hen realiseerde.

Naast Soudal vielen ook Immoweb, Sanico en Vangeel Wegenbouw in de prijzen. Rode draad doorheen de gelauwerde projecten: security, cloud, mobile, applications en big data. De vijf hoekstenen van de oplossingen van VanRoey.be.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer