Nieuws Kempen Tweede Norah-filiaal in de Kempen

Tweede Norah-filiaal in de Kempen

Filiaal Beverwijk (Foto: Facebook)

Tweede Norah-filiaal in de Kempen

Op donderdag 2 december opent in Geel het tweede Norah-filiaal in onze land. Het jonge Nederlandse modemerk vindt haar intrek in de Nieuwstraat. Het damesmodemerk is oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Holland, en kenmerkt zich door snel wisselende collecties en een brede range in maten, tot en met 48.

Norah opent in Geel haar 89ste winkel. In Turnhout opende het merk haar eerste Belgische winkel, en nu zet het zijn groei door, met de opening van een nieuwe winkel in Geel. “Onze collecties zijn altijd geïnspireerd op de laatste trends. We zetten in op betaalbaarheid en een snel wisselende collectie. Maar waar we echt in uitblinken, is de brede maatrange die in onze rekken hangt. We gaat tot en met maat 48, niet als plussize, maar wel als een ‘gewoon’ grote maat voor de Vlaamse vrouw”, klinkt het bij Norah.

Norah is een van oorsprong Nederlands damesmodemerk, uit Noord-Holland. Het merk bestaat sinds 2014 en heeft een sterke groei gerealiseerd in korte tijd.

Om de opening te vieren, geeft Norah een gratis outfit weg. Wie kans wil maken, moet wel bij de eerste 100 klanten in Geel horen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.