Nieuws Kempen 3Bouw is provinciaal KMO Maakbedrijf van het Jaar

3Bouw is provinciaal KMO Maakbedrijf van het Jaar

3Bouw is provinciaal KMO Maakbedrijf van het Jaar

WESTERLO – 3Bouw, specialist in houtskeletwoningen, is uitgeroepen tot KMO Maakbedrijf van het Jaar in de provincie Antwerpen. Samen met Exellys uit Mechelen (Beloftevolle KMO van het Jaar) en Roefs Group uit Antwerpen (KMO Dienstenbedrijf van het Jaar) maakt het Westelse bedrijf op 4 december kans op een nationale titel.

Elk jaar kiest Unizo, samen met haar partners Liantis, Agentschap Innoveren & Ondernemen, KBC, Proximus, PwC, TNT, en een onafhankelijke jury de KMO van het Jaar. De provinciale awardshow in de Antwerp Engineering Company was de afsluiter van het netwerk-event The Business Factory. Shane McLeod, hockeycoach van de Red Lions, bracht een inspirerende keynote.

Gedeputeerde Ludwig Caluwé reikte de provinciale prijs voor KMO Maakbedrijf van Jaar uit aan 3Bouw uit Westerlo.

3Bouw focust met zijn houtskeletwoningen op milieuvriendelijke en energiezuinige bouwoplossingen. Zaakvoerders Paul, Chris en Jef, de Vlaamse pioniers in de houtskeletbouwsector, willen het verschil maken met andere bedrijven in de bouwsector door in te zetten op opleidingen en de continue verbetering van hun product.

Beloftevolle KMO van het Jaar, gereserveerd voor jonge bedrijven die maximaal vijf jaar bestaan, werd Exellys uit Mechelen. Roefs Group uit Antwerpen werd bekroond tot KMO Dienstenbedrijf van het Jaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.